Cheesecake cu sos de ciocolata - Retete Culinare

Cheesecake cu sos de ciocolata


Iti trebuie:
  • 250 g biscuiti
  • 200 g zahar
  • 50 g zahar
  • 120 g unt
  • 700 g crema de branza
  • 3 linguri cu faina
  • 5 oua
  • 100 ml smantana lichida
  • 3 plicuri zahar vanilat
Pentru sosul fructat iti trebuie:
  • 300 g coacaze ( sau orice alte fructe de padure preferati )
  • 100 g zahar
Pentru sosul de ciocolata iti trebuie:
  • 200 g ciocolata
  • 3 linguri cafea
  • 1 lingurita unt
Pregatesti asa:
  1. Zdrobeste biscuitii, adauga zaharul, untul topit si racorit.
  2. Pune compozitia pe fundul unei tavi cu pereti detasabili, unsa cu unt.
  3. Da la rece.
  4. Pentru umplutura, amesteca branza cu zaharul si faina.
  5. Incorporeaza ouale pe rand, adauga smantana lichida si zaharul vanilat.
  6. Rastoarna compozitia in tava tapetata cu biscuiti si da la cuptorul incins, pentru 30-45 de minute, la foc mic.
  7. Intre timp, pentru sosul fructat, pune pe foc mic ingredientele si lasa pana se leaga.
  8. Cand s-a racorit, unge cu grija prajitura de branza, racorita si ea.
  9. Pune pe baie de aburi ciocolata, cafeaua si untul si amesteca usor.
  10. Lasa sa se raceasca, apoi stropeste cheesecake-ul.
  11. Serveste cu fructe proaspete si sos de ciocolata.
  12. Pofta buna!

Cheesecake cu sos de ciocolata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cheesecake cu sos de ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cheesecake cu sos de ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.