Minitarte cu crema de mascarpone - Retete Culinare

Minitarte cu crema de mascarpone


Pentru aluat iti trebuie:
  • 600 g faina
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 4 galbenusuri
  • 4 linguri cu lapte rece
  • sare
Pentru crema iti trebuie:
  • 400 g mascarpone
  • 5 linguri cu zahar pudra
  • 300 ml frisca lichida
  • 1 pliculet gelatina
  • 2 pliculete cu zahar vanilat
Pentru sos iti trebuie:
  • 100 g ciocolata
  • 6 linguri cu frisca lichida
  • 1 lingurita unt
Pregatesti asa:
  1. Framanta ingredientele pentru aluat.
  2. Modeleaza-l sub forma de sul, acopera-l cu folie alimentara si pune-l la congelator, pentru 60 de minute.
  3. Dupa o ora, taie-l in felii subtiri si modeleaza-le in forme de minitarta, atat pe fund, cat si pe peretii lor.
  4. Pune boabe de fasole in fiecare forma si da-le la cuptor, 10-15 minute, la foc potrivit spre mare.
  5. Bate frisca, adauga zaharul, gelatina inmuiata, vanilia, gelatina si mascarpone.
  6. Umple minitartele cu crema de mascarpone, decoreaza cu fructe si da la rece.
  7. Pentru sos, topeste ciocolata impreuna cu untul si frisca lichida.
  8. Cand s-a racit, stropeste minitartele cu sos din belsug.
  9. Pofta buna!

Minitarte cu crema de mascarpone


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Minitarte cu crema de mascarpone "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Minitarte cu crema de mascarpone - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.