Tiramisu cu zmeura - Retete Culinare

Tiramisu cu zmeura


Iti trebuie:
  • 45 de piscoturi
  • 400 ml frisca lichida
  • 250 g mascarpone
  • 100 g ciocolata
  • 250 ml cafea
  • zmeura
Pregatesti asa:
  1. Topeste ciocolata pe baie de aburi si las-o sa se racoreasca.
  2. Bate frisca si separat mascarpone, apoi amesteca cele doua compozitii.
  3. Opreste jumatate din crema, iar peste cealalta, toarna incet ciocolata topita.
  4. Amesteca usor si da la rece.
  5. Inmoaie in cafeaua racita 3/4 din piscoturi, unul cate unul, si monteaza prajitura: blat din piscoturi, un strat de crema alb, strat de piscoturi, crema de ciocolata si tot asa pana termini crema si piscoturile pregatite.
  6. Imbraca prajitura in piscoturi neinmuiate in cafea.
  7. Da la rece.
  8. Chiar inainte de servire, asaza deasupra fructe de padure.
  9. Pofta buna!

Tiramisu cu zmeura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tiramisu cu zmeura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tiramisu cu zmeura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.