Tort de cacao cu frisca si fructe - Retete Culinare

Tort de cacao cu frisca si fructe


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 4 lingrui zahar
  • 8 linguri faina
  • 25 g cacao
  • 2 linguri cu apa
  • 1 lingura cu ulei
  • 500 ml frisca lichida
  • 7 linguri cu zahar pudra
  • 1/2 lamaie
  • 400 g fructe proaspete
  • 4 linguri gem de capsune
Pregatesti asa:
  1. Bate albusurile spuma cu un praf de sare.
  2. Adauga treptat zaharul si bate-le pana se face o spuma tare.
  3. Freaca galbenusurile cu uleiul si incorporeaza-le impreuna cu apa in spuma de albusuri, folosind o lingura.
  4. Amesteca doar de jos in sus.
  5. Cerne faina cu cacaua si incorporeaza-le in compozitia finala.
  6. Toarna totul intr-o forma unsa si tapetata cu faina (ori hartie de copt) si coace 30-40 de minute.
  7. Taie doar dupa ce s-a racit blatul.
  8. Intre timp, bate frisca la viteza mica, cu zaharul pudra si zeama de lamaie.
  9. Cand s-a intarit, da la frigider.
  10. Dupa o ora, amesteca frisca bine cu fructele taiate si umple blaturile de tort.
  11. Unge tortul deasupra cu gem de capsune diluat cu putina apa,asaza fructe dupa gust si decoreaza dupa preferinta cu frisca.
  12. Lasa tortul la rece pana in momentul servirii.
  13. Pofta buna!

Tort de cacao cu frisca si fructe


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort de cacao cu frisca si fructe "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort de cacao cu frisca si fructe - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.