Rulada cu crema de ciocolata alba - Retete Culinare

Rulada cu crema de ciocolata alba


Pentru blat iti trebuie:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri apa fierbinte
  • un praf de sare
Pentru crema iti trebuie:
  • 150 g ciocolata alba de menaj
  • 300 ml frisca lichida
  • 1 pliculet cu zahar vanilat
  • fructe asortate dupa preferinte
Pregatesti asa:
  1. Freaca galbenusurile cu un praf de sare si zaharul.
  2. Cand s-a topit, adauga apa.
  3. Bate albusurile cu sare, apoi incorporeaza crema de galbenusuri si faina cernuta.
  4. Unge cu ulei o tava si asaza deasupra hartie de copt.
  5. Toarna compozitia si da la cuptorul incins in prealabil.
  6. Dupa 15-20 de minute, cand blatul este copt, scoate-l pe un servet de bumbac si ruleaza imediat.
  7. Intre timp, topeste ciocolata pe baie de aburi.
  8. Cand s-a racorit, incorporeaza in ea frisca batuta cu zaharul vanilat.
  9. Intinde 3/4 din crema alba pe blatul racorit, presara cateva fructe proaspete si ruleaza strans.
  10. Da la rece pana in momentul servirii.
  11. Inainte de a servi rulada acopera cu restul de crema si presara deasupra fructe din belsug.
  12. Pofta buna!

Rulada cu crema de ciocolata alba


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu crema de ciocolata alba "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu crema de ciocolata alba - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.