Ghiveci cu cartofi si legume - Retete Culinare

Ghiveci cu cartofi si legume


Iti trebuie:
  • 2 cepe
  • 1 vanata
  • 2 dovlecei
  • 1 kg cartofi
  • 4 morcovi
  • 3 ardei capia
  • 3 linguri bulion
  • 200 g mazare verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 8 boabe piper negru
  • sare
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Curata si spala legumele, apoi taie-le: ceapa pestisori, cartofii si vanata cuburi mari, dovlecelul si morcovii rondele, ardeiul fasii.
  2. Pune ceapa la calit, intr-un vas mare, cu 2-3 linguri cu ulei.
  3. Cand ceapa s-a inmuiat, adauga morcovii si ardeiul.
  4. Lasa 3-4 minute pe foc si amesteca.
  5. Adauga cartofii, sare, piperul boabe si apa cat sa stea bine legumele in ea (sa nu le acopere).
  6. Pune capacul si lasa pana ce cartoful e aproape fiert, amestecand din cand in cand.
  7. Adauga dovleceii, vanata, bulionul, mazarea si jumatate din verdeata tocata si da la cuptor.
  8. Daca e nevoie, adauga putina apa.
  9. Lasa 20 de minute.
  10. Serveste cu restul de verdeata tocata marunt.
  11. Pofta buna!

Ghiveci cu cartofi si legume



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ghiveci cu cartofi si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ghiveci cu cartofi si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.