Ciorba cu multe legume - Retete Culinare

Ciorba cu multe legume


Iti trebuie:
  • 1 varza mica
  • 1 mana de fasole verde
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 4 cartofi
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 mana de fasole uscata
  • 500 ml bors
  • sare
  • ulei
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Taie ceapa si radacinoasele rondele si pune-le la inabusit in apa cu ulei si putina sare.
  2. Cand s-au inmuiat putin, stinge cu apa.
  3. Adauga cartofii taiati cubulete, ardeii si varza taiate fasii.
  4. Pune si fasolea verde, si pe cea uscata.
  5. Lasa sa fiarba la foc potrivit.
  6. Cand legumele sunt fierte, pune borsul pe care l-ai dat intr-un clocot.
  7. Lasa cinci minute sa fiarba totul, apoi acopera si stinge focul.
  8. Pofta buna!

Ciorba cu multe legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu multe legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu multe legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.