Cosulete umplute cu legume si cascaval - Retete Culinare

Cosulete umplute cu legume si cascaval


Pentru aluat iti trebuie:
  • 250 g faina
  • 120 g unt
  • 1 ou
  • 3 linguri cu lapte
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 120 g telina
  • 1/2 legatura ceapa verde
  • sare
  • 4 oua
  • 200 ml smantana
  • 200 g cascaval ras
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Amesteca faina cu un varf de sare si framanta un aluat cu bucatele de unt rece, un ou si lapte.
  2. Modeleaza o bila din aluat, infasoar-o in folie alimentara si las-o la rece o jumatate de ora.
  3. Curata legumele si taie cubulete morcovii, dovlecelul si telina, iar ceapa verde rondele.
  4. Opareste legumele in apa cu sare cam trei minute, apoi trece-le printr-un jet de apa rece.
  5. Pune-le la scurs.
  6. Pe planseta tapetata cu faina, intinde o foaie de aluat, din care taie zece cercuri.
  7. Asaza-le in forme mici de tarta si inteapa-le cu o furculita din loc in loc.
  8. Intre timp, incinge cuptorul.
  9. Bate ouale cu smantana si cascaval si adauga sare si piper.
  10. Pune cantitati egale de legume in toate formele de tarta si toarna compozitia de oua.
  11. Da tartele la cuptor pentru 30 de minute.
  12. Pofta buna!

Cosulete umplute cu legume si cascaval


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cosulete umplute cu legume si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Cosulete umplute cu legume si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.