Paste cu legume la cuptor - Retete Culinare

Paste cu legume la cuptor


Iti trebuie:
  • 500 g paste
  • 3 rosii
  • 200 g mazare
  • ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 200 g telemea de oaie
  • 150 g cascaval ras
  • 1/2 kg smantana
  • unt
  • 4 oua
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Fierbi pastele in apa cu sare.
  2. Cand sunt gata, le scurgi de apa.
  3. Oparesti rosiile in apa fierbinte si le cureti de coaja.
  4. Miezul il tai cubulete.
  5. Cureti legumele si le tai cuburi sau fasii.
  6. Pui toate legumele intr-o tigaie incapatoare si le calesti intr-o lingura cu unt incins.
  7. Cand s-au inmuiat putin, adaugi morcovul ras si mazarea.
  8. Lasi un minut pe foc, apoi stingi focul si torni deasupra pastele.
  9. Amesteci usor.
  10. Intr-un vas adanc (de yena sau ceramica) dat cu unt si tapetat cu pesmet, pui pastele cu legume.
  11. Deasupra, torni oul cu branzeturi si dai totul la cuptorul incins pentru 30 minute.
  12. Pofta buna!

Paste cu legume la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu legume la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu legume la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.