Placinta cu legume si kaizer - Retete Culinare

Placinta cu legume si kaizer


Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 70 g unt
  • apa rece
  • 1 ou
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 8 felii de kaizer fierte si maruntite
  • 200 g parmezan ras
  • 4 oua
  • 250 g smantana
  • 400 g cartofi
  • 100 g broccoli
  • busuioc
  • patrunjel
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput se prepara aluatul.
  2.  Amesteca faina cu untul taiat bucatele, oul si sare cu miscari rapide.
  3. Adauga apa rece putin cate putin, inveleste aluatul in folie alimentara si pune-l la frigider cam o jumatate de ora.
  4. Incinge cuptorul .
  5. Intinde aluatul intr-o foaie subtire pe o suprafata presarata cu faina si pune-l intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt.
  6. Da-l la cuptor zece minute, cu boabe de fasole deasupra, ca sa nu se ridice.
  7. Fierbe cartofii si broccoli.
  8. Prajeste kaizerul pana prinde o culoare auriu-maronie.
  9. Zdrobeste cartofii fierti si toaca fin broccoli.
  10. Bate cele patru oua cu smantana, potriveste de sare si adauga kaizerul, parmezanul si legumele.
  11. Toarna acest amestec peste aluatul din tava, acopera cu folie de aluminiu si da din nou la cuptor pentru aproximativ o jumatate de ora.
  12. Pofta buna!

Placinta cu legume si kaizer


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu legume si kaizer "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu legume si kaizer - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.