Tocanita cu carne tocata - Retete Culinare

Tocanita cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 400 g carne tocata de pui
  • 1 ardeigras
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu pasta de tomate
  • 1 cescuta cu supa de carne
  • ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Taie ceapa marunt si caleste-o in putin ulei, impreuna cu morcovul taiat in bucati.
  2. Adauga carnea tocata si un praf de sare.
  3. Lasa apoi sa se inabuse.
  4. Din cand in cand, stropeste cu putina supa.
  5. Cand carnea e bine patrunsa, adauga ardeiul taiat fasii si usturoiul zdrobit.
  6. Spre final, pune pasta de tomate si potriveste gustul de sare si piper.
  7. Serveste pe felii de paine, cu frunze de busuioc.
  8. Pofta buna!

Tocanita cu carne tocata



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Tocanita cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.