Rulada de porc cu gogosari - Retete Culinare

Rulada de porc cu gogosari


Iti trebuie:
  • 1 kg muschi de porc
  • 2 gogosari
  • 1 ceapa
  • 70 g ghimbir
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 1 legatura patrunjel
  • 40 ml ulei
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine carnea, o curatati de pielite si tendoane  si o stergeti bine cu prosoape absorbante de bucatarie.
  2. Cu un cutit cu lama subtire taiati in muschiul de porc astfel incat sa faceti un buzunar prin centrul acestuia.
  3. Ungeti carnea cu ulei si presarati-o cu cimbru, sare si piper.
  4. Curatati gogosarii de cotoare si seminte, spalati-i si taiati-i in fasii.
  5. Dati ghimbirul pe razatoarea mica.
  6. Incingeti intr-o tigaie uleiul ramas si caliti fasiile de gogosari impreuna cu ceapa curatata, spalata si tocata julienne.
  7. Dupa 10 minute adaugati ghim-birul, potriviti de sare si piper si luati tigaia de pe foc.
  8. Dupa ce s-a racit putin, puneti oul si amestecati bine.
  9. Umpleti muschiul cu acest amestec si puneti-l intr-o tava pe hartie de copt.
  10. Coaceti rulada la foc potrivit circa 60 de minute, laiati-o in felii de circa 2 cm si serviti-o calda cu o garnitura la alegere.
  11. Pofta buna!

Rulada de porc cu gogosari

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de porc cu gogosari "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada de porc cu gogosari - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.