Cotlet de porc cu cascaval si mere - Retete Culinare

Cotlet de porc cu cascaval si mere


Iti trebuie:
  • 10 cotlete de porc
  • 120 g branza camembert
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita seminte de coriandru macinate
  • 1 lingurita cimbur uscat maruntit
  • 5 mere
  • 1 varza rosie
  • 2 linguri pesmet
  • 10 frunze de salvie
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine si cureti de frunzele din exterior varza rosie.
  2. Tocati fideluta varza rosie, frecati-o cu sare si stoarceti-o de zeama pe care o lasa.
  3. Caliti-o apoi la foc mic in ulei pana cand se inmoaie bine.
  4. Curatati cotletele de pielite, presarati-le cu coriandru, cimbru, sare si piper, apoi prajiti-le in ulei pana cand se patrund bine si se rumenesc pe ambele parti.
  5. Amestecati intr-un castron cascavalul dat pe razatoarea mare cu branza camembert sfaramata, pesmetul si oul.
  6. Adaugati putin piper proaspat macinat si omogenizati bine compozitia.
  7. Spalati merele si fara a le curata de coaja, taiati-le in feliute subtiri.
  8. Puneti varza calita intr-o tava, intr-un strat uniform.
  9. Deasupra puneti felii de mar si peste acestea puneti cotletele prajite.
  10. Pe fiecare cotlet puneti cate o frunza de salvie si cate 1 -2 linguri din amestecul de branza si cascaval.
  11. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit spre mare circa 20 de minute.
  12. Serviti cotletele in crusta de branza calde, cu garnitura de varza rosie si mere coapte.
  13. Pofta buna!

Cotlet de porc cu cascaval si mere

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc cu cascaval si mere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet de porc cu cascaval si mere - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.