Dulceata de pere - Retete Culinare

Dulceata de pere

Iti trebuie:
  • pentru 1 kg de pere
  • 1 kg zahar
  • 2 pahare zeama ramasa de la fiertul fructelor
  • felii de lamaie
  • 1 plic zahar vanilat.
Pregatesti asa:
  1. Alegi perele, le speli, le cureti de coaja si le indepartezi " inima " ( samburii).
  2. Fructele mici le tai in jumatati sau in sferturi, iar pe cele mari in mai multe felii.
  3. Fructele astfel pregatite le pui la fiert in apa clocotita, 5-10 minute, dupa care le scoti si le racesti in apa rece.
  4. Fructele care s-ar sfaramat nu le mai pui la dulceata.
  5. Fierbi un sirop din 2 pahare din zeama in care au fiert perele si zahar si cand s-a legat il torni peste pere.
  6. Pui apoi dulceata pe foc si o fierbi pana cand se leaga bine.
  7. O rastorni apoi in castron, iei spuma daca are.
  8. Torni dulceata in borcan dupa ce s-a racit.
Dulceata de pere

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dulceata de pere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Dulceata de pere" Dulceata de pere - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
elena Nota: Retete de Dulceturi - Nota MaximaRetete de Dulceturi - Nota MaximaRetete de Dulceturi - Nota MaximaRetete de Dulceturi - Nota MaximaRetete de Dulceturi - Nota Maxima Fara nota
tare buna. nu ezitati , incercati-o si nu veti regreta.

 
mihaela Nota: Retete de Dulceturi - Nota MaximaRetete de Dulceturi - Nota MaximaRetete de Dulceturi - Nota MaximaRetete de Dulceturi - Nota MaximaRetete de Dulceturi - Nota Maxima Fara nota
chiar acum ma pun sa fac dulceata sper sa-mi iasa la fel ca tine




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro