Piept de pui invelit in bacon - Retete Culinare

Piept de pui invelit in bacon


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 700 g telina
  • 2 morcovi
  • 1 ou
  • 350 g bacon taiat in felii subtiri
  • 1 lingura scortisoara
  • 150 ml ulei
  • 4 linguri miere
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea, o cureti de pielite si o stergi bine cu un servet curat.
  2. Taiati apoi pieptul de pui, astfel incat sa obtineti felii subtiri de carne.
  3. Bateti-le usor cu ciocanul de snitele, ungeti-le cu miere si presarati-le cu scortisoara, sare si piper.
  4. Puneti feliile de came pe cate o felie de bacon, rulati si prindeti cu scobitori.
  5. Curatati telina si morcovul de coaja, spalati-le si dati-le pe razatoarea mica.
  6. Adaugati oul, un praf de sare si piper si amestecati bine.
  7. Puneti intr-o tava pe hartie de copt cate o lingura din amestecul de telina si morcov, apoi deasupra fiecarei gramajoare puneti cate un rulou de pui si presati.
  8. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit pana cand papiotele se rumenesc bine.
  9. Pofta buna!

Piept de pui invelit in bacon


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui invelit in bacon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui invelit in bacon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.