Friptura de porc cu sos de sfecla rosie - Retete Culinare

Friptura de porc cu sos de sfecla rosie


Iti trebuie:
  • 1 kg fleica de porc
  • 600 g sfecla rosie coapta
  • 60 g unt
  • 3 linguri faina
  • 400 ml lapte
  • 2 lingurite miere
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine fleica de porc, scurgeti-o de apa, taiati-o in bucati potrivite si presarati-o cu sare si piper.
  2. Prajiti-o inabusit in ulei si o cescuta cu apa, pana cand se patrunde bine.
  3. Pentru sos, caliti in untul topit, faina 1 minut, apoi adaugati laptele si amestecati incontinuu pana cand sosul incepe sa se ingroase.
  4. Puneti in sos mierea, zeama de lamaie, dupa gust, si potriviti de sare si piper.
  5. Adaugati si 200 g sfecla coapta, pasata si omogenizati bine sosul.
  6. Puneti in sos bucatile de carne si mai lasati la foc mic 2-3 minute.
  7. Serviti fleica de porc cu sos si cu sfecla ramasa taiata in feliute.
  8. Pofta buna!

Friptura de porc cu sos de sfecla rosie



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de porc cu sos de sfecla rosie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de porc cu sos de sfecla rosie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.