Friptura din piept de rata - Retete Culinare

Friptura din piept de rata


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de rata
  • 500 g conopida
  • 125 g faina
  • 2 oua
  • 150 g pesmet
  • ulei pentru prajit
  • 120 g sos de rodie
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine pietul de rata, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu servetele de bucatarie.
  2. Presarati-l cu sare si piper si prajiti-l la foc mic spre potrivit pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos pe toate partile.
  3. Desfaceti conopida in buchetele, spalati-le si fierbeti-le 10 minute.
  4. Scurgeti buchetelele de conopida de apa si treceti-le prin faina, apoi prin ouale batute si la final prin pesmet.
  5. Serviti pieptul de rata prajit, taiat in feliute, cu garnitura de conopida pane si stropiti totul cu sosul de rodie.
  6. Pofta buna!

Friptura din piept de rata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura din piept de rata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura din piept de rata  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.