Pulpa de vitel umpluta cu varza - Retete Culinare

Pulpa de vitel umpluta cu varza


Iti trebuie:
  • 700 g pulpa de vitel
  • 450 g varza murata
  • 200 g bacon afumat
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita rasa de cimbru uscat
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine carnea si stergeti-o cu un prosop curat de bucatarie.
  2. Curatati, spalati si taiati ceapa julienne.
  3. Tocati fideluta varza.
  4. Caliti ceapa in 50 ml ulei 2 minute, apoi puneti varza stoarsa bine de zeama.
  5. Caliti la foc mic circa 20 de minute.
  6. Taiati carnea in feliute subtiri.
  7. Bateti feliile de carne cu ciocanul de snitele si presarati-le cu sare si piper.
  8. Puneti pe fiecare felie de carne cate o felie subtire de bacon.
  9. Peste bacon pune-ti 1 lingura de varza calita, apoi uniti colturile foii de carne si prindeti-le cu scobitori.
  10. Puneti rulourile astfel pregatite intr-o tava, pe hartie de copt, stropiti-le cu uleiul ramas si coaceti-le la cuptor pentru 30-35 de minute.
  11. Pofta buna!

Pulpa de vitel umpluta cu varza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de vitel umpluta cu varza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de vitel umpluta cu varza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.