Gulii umplute cu orez si ciuperci - Retete Culinare

Gulii umplute cu orez si ciuperci


Iti trebuie:
  • 8 gulii
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 150 g orez
  • 1 lingurita bulion
  • 150 ml lapte de soia
  • 40 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati guliile, spalati-le si scoateti-le cu o lingura miezul.
  2. Puneti guliile la fiert in apa cu putina sare si fierbeti-le 15 minute.
  3. Intre timp, curatati ciupercile, spalati-le, dati-le prin masina de tocat si stoarceti-le bine.
  4. Caliti ciupercile 5-6 minute in 50 ml ulei, la foc mic, impreuna cu ceapa curatata, spalata si tocata marunt, apoi adaugati lapte de soia si bulionul.
  5. Acoperiti vasul cu un capac, dati focul mic si lasati sa fiarba usor.
  6. Adaugati usturoiul tocat marunt, potriviti de sare si piper, amestecati bine, apoi luati vasul de pe foc.
  7. Fierbeti separat orezul 6-7 minute si amestecati-l cu ciupercile calite si jumatate din legatura de marar, tocat marunt.
  8. Omogenizati bine compozitia si umpleti cu aceasta guliile.
  9. Asezati-le apoi intr-o tava mai adanca, in care ati pus uleiul ramas, si tineti tava la cuptor, la foc potrivit, pentru 30 de minute.
  10. Pofta buna!

Gulii umplute cu orez si ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gulii umplute cu orez si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gulii umplute cu orez si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.