Mancarica de fasole cu orez - Retete Culinare

Mancarica de fasole cu orez


Iti trebuie:
  • 500 g fasole alba boabe
  • 300 g orez
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 ramuri de telina cu frunze
  • 150 ml ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita cu boia de ardei dulce
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine fasolea si o lasati la inmuiat peste noapte.
  2. Fierbeti-o in 4 l apa si, dupa ce a fiert 10 minute, scurgeti-o de apa si puneti-o in alta apa calda si fierbeti-o iar 15 minute.
  3. Mai schimbati inca o data apa, apoi fierbeti fasolea la foc mic, circa 80 de minute.
  4. Separat, fierbeti orezul doar de jumatate, in apa cu 1 lingurita sare.
  5. Curatati, spalati si tocati cepele marunt, caliti-le 5-6 minute in ulei, impreuna cu morcovii dati pe razatoarea mare.
  6. Adaugati pasta de tomate, faina si stingeti cu 200 ml apa.
  7. Adaugati in cratita fasolea, tulpinile de telina tocate marunt cu frunze cu tot si orezul, puneti si foaia de dafin, potriviti de sare si piper si mai lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.
  8. Pofta buna!

Mancarica de fasole cu orez



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de fasole cu orez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de fasole cu orez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.