Supa cu galuste - Retete Culinare

Supa cu galuste


Iti trebuie:
  • 1 kg rasol de vitel cu os
  • 3 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 1 radacina patrunjel
  • 3 linguri vegeta cu gust de legume
  • 2 oua
  • 175 g gris
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine rasolul de vitel si il puneti la fiert in 4 litri de apa si o lingura de sare.
  2. Cand apa incepe sa fiarba in clocote luati spuma de cate ori este cazul.
  3. Fierbeti rasolul, acoperit cu un capac, o ora la foc mic, apoi puneti in oala cepele, morcovii si radacina de patrunjel, toate curatate si spalate.
  4. Fierbeti in continuare supa la foc mic pana cand carnea si legumele sunt bine fierte.
  5. Scoateti apoi carnea si legumele pe un platou si strecurati supa intr-o alta oala.
  6. Puneti-o din nou la fiert, la foc mic.
  7. Pentru galuste amestecati intr-un castron grisul cu untura, ouale si un praf de sare, apoi omogenizati bine compozitia.
  8. Luati cu o lingura din aceasta compozitie si puneti in supa ce fierbe in clocot.
  9. Dupa ce ati pus tot amestecul de gris, adaugati vegeta, potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba inca 15 minute.
  10. Serviti supa cu galuste calda, cu morcovi fierti si patrunjel tocat marunt presarat pe deasupra.
  11. Pofta buna!

Supa cu galuste


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa cu galuste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa cu galuste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.