Tocanita de rasol aromata - Retete Culinare

Tocanita de rasol aromata


Iti trebuie:
  • 5 cepe mari
  • 50 ml ulei
  • 500 g rasol de vitel fiert
  • 250 ml supa de vita
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 2 linguri vegeta
  • 1 lingurita rasa chimen macinat
  • 1 lingurita miere
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati, spalati si taiati ceapa julien.
  2. Puneti-o intr-o cratita, in uleiul incins si caliti-o inabusit, la foc mic 20 de minute, avand grija sa nu se arda.
  3. Adaugati, apoi pasta de tomate si boiaua de ardei.
  4. Amestecati bine si dupa 2-3 minute puneti supa, carnea taiata in feliute, mierea, chimenul,vegeta si potriviti de sare si piper.
  5. Acoperiti cratita cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic inca 15-20 minute.
  6. La final puneti patrunjelul tocat marunt si mai lasati sa dea in 2-3 clocote.
  7. Pofta buna!

Tocanita de rasol aromata






PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de rasol aromata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de rasol aromata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.