Supa de ceapa cu crutoane si cascaval - Retete Culinare

Supa de ceapa cu crutoane si cascaval


Iti trebuie:
  • 4 cepe
  • 1 lingura unt
  • 14 felii de paine neagra
  • 175 g cascaval ras
  • 1 litru supa de legume
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati ceapa, spalati-o si taiati-o in rondele fine.
  2. Prajiti-o intr-o tigaie uscata, fara grasime, pana cand incepe sa se caramelizeze.
  3. Adaugati untul si amestecati bine ingredientele.
  4. Tineti-o la foc potrivit pana cand ceapa devine sticloasa la culoare, apoi adaugati supa de legume, sare si piper si reduceti focul.
  5. Pregatiti 4 castroane termorezistente, ungeti-le cu unt si puneti in fiecare cate o felie de paine.
  6. Presarati deasupra cascaval ras, puneti castroanele la cuptor pana cand painea se prajeste si cascavalul se topeste.
  7. Scoateti castroanele si turnati in fiecare cate un sfert din supa de ceapa obtinuta.
  8. Pofta buna!

Supa de ceapa cu crutoane si cascaval


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de ceapa cu crutoane si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de ceapa cu crutoane si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.