Supa de usturoi cu smantana si crutoane - Retete Culinare

Supa de usturoi cu smantana si crutoane


Iti trebuie:
  • 4 capatani de usturoi
  • 300 ml smantana
  • 6 felii de paine neagra
  • 1 mar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 linguri orez
  • 1,5 l supa de legume
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati usturoiul, spalati-l bine si pisati-l cat mai fin.
  2. Presarati-l cu sare grunjoasa si frecati-l cu o lingura de lemn pana cand obtineti o pasta omogena.
  3. Curatati marul si radeti-l pe razatoarea cu ochiuri mici.
  4. Puneti marul ras in pasta de usturoi si omogenizati ingredientele.
  5. Turnati peste ele smantana, amestecati si apoi apa sau supa de legume.
  6. Fierbeti supa 5 minute, laiati painea in crutoane si prajiti-lein tigaie uscata.
  7. Puneti-le apoi intr-un castron, presarati-le cu sare si piper si stropiti-le cu ulei de masline.
  8. Repartizati supa in castroane si impartiti si crutoanele.
  9. Presarati patrunjel verde deasupra.
  10. Pofta buna!

Supa de usturoi cu smantana si crutoane

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de usturoi cu smantana si crutoane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Supa de usturoi cu smantana si crutoane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.