Briose cu ciocolata alba si crema de branza - Retete Culinare

Briose cu ciocolata alba si crema de branza


Iti trebuie:
  • 400 g ciocolata alba de menaj
  • 1 lingura unt
  • 200 g crema de branza
  • 150 g miez de dovleac fiert
  • 1/2 lingurita miez ras de ghimbir
  • 1/2 lingurita de scortisoara macinata
  • un varf de lingura de nucsoara rasa
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita de cuisoare
  • 100 g zahar pudra
  • 300 g pesmet
Pregatesti asa:
  1. Topiti 300 g ciocolata alba si nu o lasati prea mult la foc.
  2. Cu ajutorul unei pensule ungeti peretii formelor de briose cu un strat egal de ciocolata topita.
  3. Lasati-le sa se raceasca, apoi puneti-le la frigider.
  4. Amestecati intr-un castron crema de branza cu piu-reul de dovleac, mirodeniile, zaharul si pesmetul.
  5. Cu acest amestec umpleti bine "castroanele" de ciocolata si nivelati stratul de deasupra.
  6. Topiti ciocolata ramasa si turnati pe fiecare briosa, in asa fel incat sa faceti capacul deasupra umpluturii cat mai etans.
  7. Puneti briosele la frigider pentru 2 ore inainte de a fi servite.
  8. Puteti sa le ornati cu bombonele, fructe de sezon, nuci sau alune tinute in miere.
  9. Pofta buna!

Briose cu ciocolata alba si crema de branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Briose cu ciocolata alba si crema de branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Briose cu ciocolata alba si crema de branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.