Prajitura cu crema de mascarpone si struguri - Retete Culinare

Prajitura cu crema de mascarpone si struguri


Iti trebuie:
  • 500 g biscuiti de cacao
  • 275 g unt
  • 1 lamaie
  • 2 linguri zahar vanilat
  • 750 g branza mascarpone
  • 250 g branza de vaci dulce
  • 3 foi de gelatina
  • 225 g zahar tos
  • 800 g struguri albi
  • 5 linguri miere
  • 1 lingura rom
  • 150 g nuci macinate
Pregatesti asa:
  1. Sfaramati biscuitii marunt.
  2. Amestecati pesmetul fin obtinut cu untul topit, coaja rasa de lamaie si zaharul vanilat.
  3. Din amestecul obtinut intindeti o foaie intr-o tava de aragaz, unsa si tapetata.
  4. Coaceti foaia la foc potrivit, 20 - 25 minute, apoi lasati-o la racit.
  5. Inmuiati gelatina in 2 linguri apa rece, apoi incalziti apa cand gelatina se dizolva.
  6. Amestecati-o cu zaharul, branza de vaci sfaramata, mascarpone si boabele de struguri, spalate si scurse de apa.
  7. Turnati amestecul omogenizat peste foaia de biscuiti, dupa ce s-a racit.
  8. Nivelati amestecul si puneti tava la frigider pentru 2 ore cel putin, inainte de servire, amestecati mierea cu romul si turnati amestecul peste prajitura scoasa din frigider.
  9. Deasupra presarati nuca macinata in strat uniform.
  10. Pofta buna!

Prajitura cu crema de mascarpone si struguri

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu crema de mascarpone si struguri "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Prajitura cu crema de mascarpone si struguri" Prajitura cu crema de mascarpone si struguri - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
carmen Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de PrajituriRetete de PrajituriRetete de Prajituri Fara nota
10 cu felicitari




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.