Placinta cu dovleac si stafide - Retete Culinare

Placinta cu dovleac si stafide


Iti trebuie:
  • 800 g dovlecel copt
  • 2 linguri pesmet
  • 75 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 500 g faina
  • 200 g stafide
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 linguri cu zahar
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Din faina, sare, apa si ulei framantati un aluat pe care impartiti-l in doua.
  2. Intindeti o foaie si puneti-o intr-o tava unsa si tapetata.
  3. Peste foaie puneti umplutura de dovleac preparata astfel: curatati dovleacul de coaja si radeti miezul pe razatoarea mare.
  4. Amestecati-l apoi cu stafidele, zaharul, scortisoara si pesmetul.
  5. Peste aceasta umplutura puneti a doua foaie de aluat, pe care intepati-o cu o furculita, din loc in loc.
  6. Puneti tava la cuptor si lasati focul potrivit pana se rumeneste placinta uniform.
  7. Pofta buna!

Placinta cu dovleac si stafide



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu dovleac si stafide "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu dovleac si stafide - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.