Ciorba de pui dreasa cu smantana - Retete Culinare

Ciorba de pui dreasa cu smantana


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de pui
  • 2 morcovi
  • 50 g patrunjel radacina
  • 100 g telina
  • 2 cepe
  • 50 g ulei
  • 200 ml smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 lamai
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 g taitei mai lati
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Pregatesti asa:
  1. Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare si piper.
  2. Inlaturati spuma de cate ori este nevoie.
  3. Adaugati zarzavatul curatat si taiat in cubulete.
  4. Spre final, adaugati taiteii si lasati sa fiarba in continuare.
  5. Dupa 15 minute, luati oala de pe foc si adaugati smantana amestecata cu galbenusurile si cu zeama de lamaie.
  6. Adaugati, dupa plac, sare, piper si nucsoara.
  7. Presarati patrunjel inainte de servire.
  8. Pofta buna!

Ciorba de pui dreasa cu smantana


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de pui dreasa cu smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de pui dreasa cu smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.