Tocanita de berbecut cu sos de sfecla rosie - Retete Culinare

Tocanita de berbecut cu sos de sfecla rosie


Iti trebuie:
  • 1 kg spata de berbecut
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu amestesc de boia dulce
  • 1 lingurita sos de tomate
  • 1 lingura hrean ras
  • 2 morcovi
  • 150 ml vin alb
  • 400 g sfecla rosie
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si stergeto- cu un prosop curat de bucatarie.
  2. Condimentati cu sare si piper si rumeniti-o in ulei, pe toate partile.
  3. Cand carnea este uniform rumenita, adaugati in vas morcovul: ras, ceapa si usturoiul, taiate, chimenul, boiaua si hreanul.
  4. Amestecati sosul de tomate cu vinul si turnati-l peste : ingrediente.
  5. Lasati sa fiarba j cel putin 20 de minute la foc potrivit, pana cand sosul incepe : sa se ingroase.
  6. Fierbeti sfecla si lasati-o la racit.
  7. Curatati-o de coaja si taiati-o in cubulete sau bastonase, dupa preferinta.
  8. Adaugati sfecla in vas si mai lasati 5 minute la foc potrivit.
  9. Pofta buna!

Tocanita de berbecut cu sos de sfecla rosie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de berbecut cu sos de sfecla rosie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de berbecut cu sos de sfecla rosie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.