Cornulete de post cu gem si nuci - Retete Culinare

Cornulete de post cu gem si nuci


Iti trebuie:
  • 2 cani mici de ulei
  • 1 canita de bors
  • 25 g drojdie
  • faina cat cuprinde
  • Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 200 g nuci macinate
  • 200 g gem de care preferati
Pregatesti asa:
  1. Desfaceti drojdia in putin bors, adaugati 1 lingura de zahar si apoi lasati sa creasca.
  2. Dupa ce si-a dublat volumul, turnati amestecul peste faina si adaugati si celelalte ingrediente.
  3. Framantati energic 20 minute si lasati aluatul obtinut sa creasca 1 ora.
  4. Intindeti din el o foaie, din care taiati patrate.
  5. Pe fiecare patrat puneti umplutura din nuci amestecate cu zahar, lamaie si dulceata.
  6. Rulati patratele de aluat si presati bine marginile, ca sa nu iasa umplutura.
  7. Coaceti cornuletele in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, la foc potrivit, circa 30 de minute.
  8. Treceti-le prin zahar praf cat sunt calde.
  9. Pofta buna!

Cornulete de post cu gem si nuci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornulete de post cu gem si nuci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Cornulete de post cu gem si nuci" Cornulete de post cu gem si nuci - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
MARLENNA Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post Fara nota
RETETA ESTE EXCELENTA ESTE DE POST, DAR......... TAVA O UNGI CU ULEI NU CU UNT.....




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.