Ciorba de cartofi cu afumatura si ficatei - Retete Culinare

Ciorba de cartofi cu afumatura si ficatei


Iti trebuie:
  • 700 g cartofi
  • 2,5 l apa
  • 300 g ficatei de pasare
  • 2 cepe
  • 50 g ulei
  • 200 g costita afumata
  • 200 ml smantana
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati cartofii,spalati-i si puneti-i la fiert in apa cu sare, intregi.
  2. Scurgeti-i cand sunt moi (pastrati apa in care au fiert) si pisati-i pentru a obtine un piure fin.
  3. Adaugati in el apa de fierbere pentru a obtine o supa-crema.
  4. Caliti ceapa curatata si tocata marunt in putin ulei.
  5. Adaugati ficatul si costita, taiate marunt si tineti vasul la foc iute.
  6. Turnati amestecul in oala cu crema de cartofi.
  7. Adaugati sare si piper dupa gust, si lasati sa fiarba incet, inca 10 minute.
  8. Serviti cu patrunjel tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Ciorba de cartofi cu afumatura si ficatei


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de cartofi cu afumatura si ficatei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de cartofi cu afumatura si ficatei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.