Paste cu sos de castane - Retete Culinare

Paste cu sos de castane


Iti trebuie:
  • 500 g paste
  • 4 catei de usturoi
  • 220 g castane
  • 1 ceapa
  • 80 ml ulei
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 140 ml vin rosu
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Fierbeti pastele in apa sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. Fierbeti castanele, lasati-le la racit, apoi curatati-le de coaja.
  3. Prajiti-le 3 minute in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt, apoi dupa 3-4 minute adaugati faina si stingeti cu pasta de tomate diluata cu 250ml apa si vinul.
  4. Adaugati usturoiul pisat, sare si piper.
  5. Turnati acest amestec peste pastele scurse si puneti totul la cuptor pentru circa 25 de minute.
  6. Pofta buna!

Paste cu sos de castane

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu sos de castane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu sos de castane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.