Rulada cu rom si alune - Retete Culinare

Rulada cu rom si alune


Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 5 linguri faina
  • 8 linguri zahar
  • 175 g alune prajite
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 150 ml lapte
  • 3 linguri cu rom
  • 50 g unt
  • 50 g ciocolata alba de menaj
  • un varf de cutit sare
Pregatesti asa:
  1. Frecati galbenusurile cu 4 linguri zahar, adaugati faina si albusurile batute spuma tare.
  2. Ungeti tava de copt cu unt, dupa care turnati compozitia de blat si coaceti la foc mic.
  3. Rasturnati blatul copt pe un servet umed si ungeti-l imediat cu crema preparata din timp, dupa care rulati-l.
  4. Pentru crema, fierbeti 15 minute, in lapte, alunele macinate impreuna cu 4 linguri zahar, untul si ciocolata rasa.
  5. Cand s-a racit, adaugati zahar vanilat si rom.
  6. Pofta buna!

Rulada cu rom si alune


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu rom si alune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu rom si alune - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.