Chiftele de fasole cu orez - Retete Culinare

Chiftele de fasole cu orez


Iti trebuie:
  • 500 g fasole albe boabe
  • 120 g orez
  • 2 cepe
  • 150 ml ulei
  • 100 g pesmet
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Puneti fasolea aleasa la inmuiat, de pe o zi pe alta si fierbeti schimband apa de doua, trei ori.
  2. Scurgeti-o de apa si faceti, din ea un piure.
  3. Fierbeti orezul in apa cu sare, scurgeti-l si puneti-l in piureul de fasole.
  4. Adaugati ceapa si usturoiul, tocate marunt si calite in 50 ml uiei.
  5. Formati parjoalelele cu palmele umede si treceti-le prin pesmet.
  6. Prajiti-le in ulei incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.
  7. Scoateti-le pe servetele absorbante de bucatarie.
  8. Pofta buna!

Chiftele de fasole cu orez


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de fasole cu orez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Chiftele de fasole cu orez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.