Tocanita de ciuperci cu pui - Retete Culinare

Tocanita de ciuperci cu pui


Iti trebuie:
  • 1 kg ciuperci
  • 700 g piept de pui
  • 60 g faina
  • 5 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati ciupercile, spalati-le, taiati-le in bucati mai mari.
  2. Curatati ceapa si tocati-o marunt.
  3. Taiati pieptul de pui in bucati si puneti-le la fiert in apa cu 1 lingurita de sare.
  4. Caliti ceapa in ulei cateva minute, apoi adaugati ciupercile si lasati-le pe foc pana cand se evapora aproape toata zeama pe care o lasa.
  5. Cand carnea este aproape fiarta scoateti-o si puneti-o in cratita cu ciuperci.
  6. Amestecati faina cu o cana din supa in care a fiert carnea de pui, pana ce obtineti o compozitie de consistenta unei smantani.
  7. Turnati compozitia putin cate putin in cratita cu ciuperci si carne, amestecand incontinuu.
  8. Adaugati supa in care a fiert carnea de pui.
  9. Fierbeti inca 10 minute la foc mic.
  10. Pofta buna!

Tocanita de ciuperci cu pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de ciuperci cu pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de ciuperci cu pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.