Negresa cu gem de caise si dovlecel - Retete Culinare

Negresa cu gem de caise si dovlecel


Iti trebuie:
  • 2 cani faina
  • 1 canita ulei
  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa
  • 10 linguri gem de caise
  • 250 g cubulete de dovleac
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 30 ml esenta de rom
  • un varf de cutit sare
Pentru sirop iti trebuie:
  • 200 ml apa
  • 120 g zahar
Pregatesti asa:
  1. Puneti apa la fiert cu zaharul si cand acesta s-a dizolvat, adaugati uleiul, 4 linguri cu gem, cacaoa, bicarbonatul, romul, sarea si la sfarsit faina care se amesteca bine sa nu se formeze cocoloase.
  2. Puneti prajitura la copt intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
  3. Dupa ce s-a copt, lasati-o la racit, apoi ungeti-o pe deasupra cu gemul ramas si peste acesta puneti cubuletele de dovlecel fierte 15 minute in 150 ml apa cu 120 g zahar.
  4. Pofta buna!

Negresa cu gem de caise si dovlecel




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa cu gem de caise si dovlecel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Negresa cu gem de caise si dovlecel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.