Tocanita din carne de porc si gogonele - Retete Culinare

Tocanita din carne de porc si gogonele


Iti trebuie:
  • 700 g gogonele acre
  • 1 kg carne de porc
  • 6 cepe
  • 80 ml ulei
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri bulion
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Caliti in ulei, timp de 10-15 minute, carnea taiata in bucatele si ceapa, taiata julienne, la foc mic, dupa care adaugati 300 ml apa fiarta.
  2. Lasati vasul la foc potrivit.
  3. Cand carnea a fiert, faceti un sos din faina, 300 ml apa si bulion si turnati-l peste carne.
  4. Adaugati gogonele taiate in bucati si mai fierbeti impreuna inca 20 de minute, cu foile de dafin, piper si sare, dupa gust.
  5. Pofta buna!

Tocanita din carne de porc si gogonele


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din carne de porc si gogonele "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din carne de porc si gogonele - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.