Ciorba de cartofi cu piept de porc - Retete Culinare

Ciorba de cartofi cu piept de porc


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de porc
  • 600 g cartofi
  • 1,5 l zeama de varza acra
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 400 g rosii in bulion
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine carnea de porc si indepartati partea care nu va place.
  2. Puneti la fiert carnea taiata in bucatele potrivite.
  3. Luati spuma ori de cate ori este cazul.
  4. Adaugati cartofii, curatati, spalati si taiati in cubulete.
  5. Caliti apoi celelalte legume taiate si puneti-le in oala la fiert.
  6. Cand legumele si carnea au fiert, adaugati rosiile, taiate cubulete, zeama de varza fiarta separat, potriviti de sare si piper si adaugati verdeata, tocata marunt.
  7. Pofta buna!

Ciorba de cartofi cu piept de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de cartofi cu piept de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de cartofi cu piept de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.