Piscoturi pentru prajituri - Retete Culinare

Piscoturi pentru prajituri


Iti trebuie:
  • 175 g unt
  • 170 g zahar
  • 9 oua
  • 20 g amoniac
  • 1 kg faina
  • 1 plic zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Frecati untul cu zaharul, apoi adaugati ouale si amoniacul stins cu putina zeama de lamaie.
  2. Faceti acest amestec seara, iar a doua zi adaugati 1 kg de faina si zaharul vanilat.
  3. Framantati totul bine si intindeti o foaie.
  4. Taiati din aluat piscoturi de, cu o ruleta zimtata, si coaceti-le intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
  5. Pastrati-le mai mult timp, daca e cazul, in cutie metalica.
  6. Pofta buna!

Piscoturi pentru prajituri

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piscoturi pentru prajituri "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piscoturi pentru prajituri - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.