Piept de curcan cu chimen - Retete Culinare

Piept de curcan cu chimen


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de curcan
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 sfecle mici
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 1 lingura otet de mere
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Puneti la fiert 200 ml apa si fierbeti 3 minute semintele de chimen, apoi acoperiti vasul si lasati-l in repaus.
  2. Puneti carnea intr-o tava cu uleiul.
  3. Condimentati cu sare si piper si puneti tava la cuptor, la foc iute.
  4. Intoarceti carnea din cand in cand, ca sa se rumeneasca uniform.
  5. Cand carnea este rumenita, scoateti tava, turnati peste carne infuzia de chimen, cu seminte cu tot in jurul carnii puneti sfeclele curatate de coaja, dar lasate intregi.
  6. Puneti tava din nou la cuptor, la foc potrivit.
  7. Stropiti din cand carnea cu zeama din tava.
  8. Scoateti carnea coapta pe un platou incalzit, taiati-o in felii, puneti in jurul lor sfeclele coapte si stropiti totul cu sosul ramas in tava in care ati adaugat otet de mere.
  9. Pofta buna!

Piept de curcan cu chimen

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de curcan cu chimen "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de curcan cu chimen - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.