Iahnie de linte - Retete Culinare

Iahnie de linte


Iti trebuie:
  • 500 g linte
  • 5 gogonele
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 legatura marar
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita otet
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Alegeti lintea, spalati-o si fierbeti-o in apa cu sare si otet.
  2. Strecurati-o si treceti-o prin sita sau prin masina de tocat cu sita foarte mica.
  3. Adaugati usturoiul pisat, cimbrul si mararul si amestecati bine.
  4. Taiati gogonelele in rondele, caliti-le in ulei 5 minute, impreuna cu ceapa taiata marunt sau rasa si apoi turnati amestecul peste piureui de linte.
  5. Pofta buna!

Iahnie de linte


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iahnie de linte "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Iahnie de linte - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.