Aperitiv cu pasta de masline - Retete Culinare

Aperitiv cu pasta de masline


Iti trebuie:
  • 300 g masline negre
  • 120 g ceapa
  • 3 felii de paine
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • boia iute
Pregatesti asa:
  1. Intepati maslinele in 4 locuri si lasati-le sa stea 20 de minute in apa calda la inmuiat.
  2. Scoate-ti apoi samburii si tocati-le cat mai marunt.
  3. Pasta de masline obtinuta amestecati-o bine cu painea inmuiata si stoarsa bine.
  4. Treptat adaugati uleiul ca la maioneza, si untul.
  5. In tot acest timp amestecati ingredientele continuu.
  6. Adaugati ceapa taiata marunt, zeama de lamaie si condimentele dupa gust.
  7. Pofta buna!

Aperitiv cu pasta de masline


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv cu pasta de masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv cu pasta de masline - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.