Pui cu migdale - Retete Culinare

Pui cu migdale


Iti trebuie:
  • 1 kg de pipet de pui
  • o cana de ulei vegetal
  • 5 radacini de ghimbir proaspat taiate
  • 3 cepe verzi taiate
  • 1 ardei verde taiat ca ceapa de mare
  • jumatate de legatura de bambus
  • migdale( trebuie prajite in ulei vegetal de preferinta)
Pentru marinat iti trebuie:
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de piper alb
  • 1 lingura de amidon de porumb
  • 1 lingura de sos de soia
  • 1 ou
Pentru sos iti trebuie:
  • 1 lingura de otet de orez
  • 1 lingura de sos de soia
  • 1 lingura sos sherry
  • 1/2 de lingura de sare
  • 1  lingura de zahar
  • 1/2 de lingura de amidon de porumb
Pregatesti asa:
  1. Prajiti migdalele in ulei vegetal timp de 2-3 minute, pentru a le face crocante, dupa aceea punetile pe un prosop si lasatile-le sa stea 5 minute.
  2. Taiati puiul in cubulete de 1 cm.
  3. Combinati ingredientele marinatei, puneti puiul si amestecati bine.
  4. Lasati-l sa stea jumatate de ora.
  5. Puneti uleiul in tigaie, puneti puiul si agitati tigaia,pana ce puiul se rumeneste.
  6. Dupa, care scoateti puiul si lasati-l sa se usuce bine.
  7. Puneti in tigaie bambusul, ardeiul ceapa si ghimbirul si agitati-le un minut, ca legumele sa ajunga crocante.
  8. Combinati ingredientele sosului, puneti-le intr-un bol, amestecati-le bine dupa care puneti-le in tigaie si lasati sosul sa fiarba, dupa care puneti peste sosoul fiert puiul.
  9. Agitati tigaia, pana ce puiul este acoperit cu sos, dupa care puneti migdalele si amestecati bine.
  10. Pofta buna!

Pui cu migdale

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu migdale "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu migdale - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.