Paella valenciana - Retete Culinare

Paella valenciana


Iti trebuie:
  • 2 copane de pui
  • 2 copane de iepure
  • ficateii de la pui si iepure
  • 1 ceapa
  • 1/2 de ardei verde
  • 1/2 de ardei rosu
  • un pumn de fasole verde si bob(dar nu de fasole)ci bob verde
  • cativa catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 1 cana de orez cu bobul rotund
Pregatesti asa:
  1. Se pune uleiul la incins cu cei 2 catei de usturoi si se se pune carnea la prajit.
  2. Peste ea se pune ceapa si ardeiul taiate cubulete mici si fasolea verde si bobul.se calesc bine toate dupa care se pune apa cat sa le acopere bine si se mai lasa un pic la palpait pana ce carnea este bine patrunsa.
  3. Puneti apoi orezul si amestecati usor.
  4. Daca vedeti ca apa nu acopera orezul bine mai puneti o cana de apa dar calda si lasati  la fiert (la foc potrivit) pana orezul este umflat bine.
  5. Amesteci usor pentru a nu se lipi.
  6. Apoi acoperiti tigaia cu folie de aluminiu si ii stingeti focul.
  7. Lasati asa 5 minute dupa care puteti servi.
  8. Pofta buna!

Paella valenciana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paella valenciana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Paella valenciana" Paella valenciana - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
adelina Nota: Retete  Mexicane - Nota MaximaRetete  Mexicane - Nota MaximaRetete  Mexicane - Nota MaximaRetete  MexicaneRetete  Mexicane Fara nota
autentica paella valenciana nu este nici cu usturoi nici cu ardei ci rosii taiate bucati dar totusi a uitat sofranul sau cum sun spaniolii ''azafran'' sau in lipsa de acestea se foloseste colorantul sper sa fie fara suparare;)




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.