Ciorba cu praz si orez - Retete Culinare

Ciorba cu praz si orez


Iti trebuie:
  • 1 kg praz
  • 2 cepe
  • 1,5 l apa fiarta impreuna cu 2-3 linguri de condiment vegetal
  • 50 g telina
  • 30 g orez
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 2 linguri bulion
  • 1/2 l bors
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Fierbi apa impreuna cu condimentul vegetal pentru a se obtine zeama pentru ciorbita.
  2. In aceasta zeama, pui ceapa taiata marunt, orezul si telina si fierbi 30 de minute.
  3. Cureti prazul, il tai felii si il adaugi in ciorba impreuna cu uleiul, lasand totul la fiert timp de 20 de minute.
  4. Adaugi borsul clocotit separat si bulionul.
  5. Mai clocotesti putin, sarezi dupa gust si presari frunze de leustean si patrunjel taiate marunt.
  6. Pofta buna!

Ciorba cu praz si orez



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu praz si orez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu praz si orez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.