Placinta cu crema de dovleac - Retete Culinare

Placinta cu crema de dovleac


Pentru aluat iti trebuie:
  • 2 oua
  • 7 linguri zahar
  • 14 linguri ulei
  • 25 linguri faina
  • 1 ceasca lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 dovleac
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 pliculete zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Bati ouale, adaugi zaharul si bati pana devine spuma.
  2. Adaugi treptat uleiul, laptele, faina, praful de copt si un praf de sare.
  3. Framanti bine si lasi aluatul deoparte.
  4. Cureti dovleacul, il dai pe razatoare, amesteci compozitia cu zaharul, scortisoara si coaja de lamaie si calesti totul.
  5. Imparti coca in doua si intinzi doua foi.
  6. Pui o foaie in tava unsa cu ulei sau unt, asezi umplutura si acoperi cu a doua foaie.
  7. Intepi foaia cu furculita si dai la cuptor.
  8. Cand s-a copt, scoti placinta si o lasi la racit, o pudrezi cu zahar vanilat si o tai in patrate.
  9. Pofta buna!

Placinta cu crema de dovleac



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu crema de dovleac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu crema de dovleac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.