Sarmale cu foi de vita de vie umplute cu ciuperci - Retete Culinare

Sarmale cu foi de vita de vie umplute cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg ciuperci
  • 700 g praz
  • frunze de vita de vie
  • 150 g orez
  • 100 g bulion
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri malai
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia.
Pregatesti asa:
  1. Toci prazul si ciupercile cat mai marunt.
  2. Prazul il calesti in putin ulei pana se inmoaie, apoi adaugi ciupercile si le calesti si pe ele putin.
  3. Adaugi orezul, mararul tocat marunt, bulionul si condimentele si mai lasi pe foc 10-15 minute.
  4. Pui apoi malaiul, omogenizezi si lasi sa se raceasca.
  5. Frunza de vita o oparesti in apa fiarta si o lasi apoi sa se scurga.
  6. Pe frunza de vita pui o lingurita de umplutura si impachetezi sarmaluta avand grija sa fie bine stransa la capete.
  7. Pui pe fundul oalei cateva frunze de vita, apoi asezi sarmalele.
  8. Adaugi 2 linguri de bulion, acoperi sarmalutele cu cateva frunze de vita, pui apa cat sa le cuprinda si le dai la cuptor la foc mic.
  9. Pofta buna!

Sarmale cu foi de vita de vie umplute cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmale cu foi de vita de vie umplute cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmale cu foi de vita de vie umplute cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.