Tocanita delicioasa de post - Retete Culinare

Tocanita delicioasa de post


Iti trebuie:
  • 6 cepe
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 500 g ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 2 ardei
  • 4 linguri ulei
  • 1 frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar si patrunjel verde tocate marunt
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa, o speli bine si o tai in felii mai groase.
  2. O pui la calit in ulei impreuna cu usturoiul pisat, ardeiul taiat feliute si foaia de dafin.
  3. Cand ceapa e pe jumatate inmuiata, adaugi ciupercile taiate felii, iar cand ceapa s-a inmuiat bine pui sucul de rosii, boiaua, sare si piper.
  4. Lasi la foc domol inca 10-15 minute, amestecand din cand in cand, ca sa nu se prinda de vas.
  5. Pui marar tocat marunt inainte de a servi mancarea.
  6. Pofta buna!

Tocanita delicioasa de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita delicioasa de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tocanita delicioasa de post" Tocanita delicioasa de post - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
julian Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
am sa incerc de sf. sarbatori de paste aceasta reteta mi sa parut cea mai simpla si cred gustoasa daca respectam indicatiile de rigoare




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.