Ciorba de peste cu orez - Retete Culinare

Ciorba de peste cu orez


Iti trebuie:
  • 1 kg peste fara oase mici
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 2 cepe
  • 1 lingura mare orez
  • patrunjel si marar verde tocate marunt
  • 2 crengute leustean
  • 1 l apa
  • 1 l bors
  • sare
  • 3 rosii
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele de solzi, ii scoti intestinele si indepartezi aripile.
  2. Il speli bine si il tai in bucati.
  3. Ai grija sa indepartezi partea amaruie de la cap.
  4. Pui intr-o oala apa sa fiarba si dupa ce a dat 2-3 clocote, adaugi legumele curatate, spalate si taiate marunt.
  5. Dupa ce legumele s-au fiert, adaugi orezul, lasand sa mai fiarba 10 minute.
  6. Pui apoi bucatile de peste si lasi sa mai fiarba 10 minute, dupa care adaugi borsul deja clocotit.
  7. La final pui verdeata tocata marunt.
  8. Pofta buna!

Ciorba de peste cu orez


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de peste cu orez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de peste cu orez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.