Chifle umplute cu carne de pui - Retete Culinare

Chifle umplute cu carne de pui


Iti trebuie:
  • 2 cepe verzi
  • 3 crengute patrunjel
  • 8 frunzulite de menta
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 linguri mustar
  • 1 lingurita piper
  • sare
  • 2 linguri pesmet
  • 400 g carne tocata de pui
  • 3 linguri keptchup
  • 4 chifle
  • 2 rosii
  • 120 g gorgonzola
  • 4 frunze de salata
Pregatesti asa:
  1. Speli bine si tai marunt ceapa verde.
  2. O pasezi apoi cu patrunjelul, menta si uleiul.
  3. Acestea le adaugi in carnea tocata, impreuna cu mustarul, piperul cu lamaie, sarea, pesmetul si ketchup-ul.
  4. Amesteci bine si apoi formezi 8 chiftele plate.
  5. Le asezi pe gratar 10 minute.
  6. Tai chiflele in jumatate si le prajesti pe gratar.
  7. Tai rosiile felii subtiri.
  8. Tai gorgonzola felii, le asezi peste chiftele si le lasi sa se topeasca.
  9. Pui pe felia de chifla cate o chiftea, o frunza de salata, 2 felii de rosii apoi acoperi cu cealalta jumatate de chifla si presezi.
  10. Pofta buna!

Chifle umplute cu carne de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chifle umplute cu carne de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chifle umplute cu carne de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.